Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Knight and Day - Επικίνδυνες παρέες



Κατηγορία: Με το ζόρι download

Βασικό πλεονέκτημα: δεν βλέπεται.

Βασικό μειονέκτημα: δεν βλέπεται.


Πλοκή: Οι επικίνδυνες μου παρέες με έπεισαν να μπω στην αίθουσα. Δυστυχώς οι φόβοι μας για το που-διαολε-δινουμε-τα-λεφτα-μας-εν-μεσω-κρισης πραγματοποιήθηκαν μάλλον στα πρώτα πλάνα της ταινίας όπου ο πρώην γόης Τομ Κρουζ νυν scientologist με ρυτίδες προσπαθούσε να την πέσει στην πρώην –παραλίγο- ομορφούλα Κάμερον νυν –ωχ αυτή μου θυμίζει τη μάνα μου.

Η πλοκή κλασική με τον σούπερ μυστικό πράκτορα που παραείναι καλός άνθρωπος και προσπαθεί να σώσει την μπαταρία που δεν τελειώνει ποτέ (!?!), και κατασκεύασε ο πιτσιρικάς που δεν έχει τελειώσει καν το γυμνάσιο, από έναν κακό ισπανό (και γενικώς διάφορους άλλους κακούς). Ή μήπως όχι; Μήπως είναι κακός τελικά και παρανοϊκός; Ή είναι κακός ο άλλος πράκτορας και ο Τομ είναι ο καλός; Σεναριακά κλισέ παρελαύνουν παρέα με ταύρους στην Ισπανία (που ως γνωστόν όλοι μέρα κάνουν ταυρομαχίες), ξεπέτα εφέ σε συνεργασία με ακόμη πιο ξεπέτα ηθοποιία απλώς μας υπενθυμίζουν πως καλύτερα να βγούμε μία βόλτα να γνωρίσουμε κανένα άνθρωπο γιατί το έχουμε κάψει με τις μπούρδες που βλέπουμε.


Highlights: Η σκηνή καταδίωξης του Τομ από γιγάντιους ταύρους και το καημένο το αμαξάκι που πήραν σβάρνα. Δυνατό το κάστινγκ από τους έμπειρους Lisa Beach  Donna DeSeta  Sarah Katzman στην επιλογή των ταύρων.

Βαθμολογία 0.5/10

1 σχόλιο: